3in1kinderwagen.nl

Wat is een combi kinderwagen?Een combi kinderwagen wordt ook wel een 3 in 1 kinderwagen genoemd. De laatste jaren is dit type kinderwagen erg populair onder ouders net als de buggy. Met de combi kinderwagen heb je als ouder de mogelijkheid om de wagen mee te laten groeien met je kinderen.

De combiwagen combineert de eigenschappen van een kinderwagen met die van een wandelwagen. Bij sommige combi kinderwagen is het mogelijk om de reiswieg te vervangen door een zitje. Gebruik dit alleen wanneer je kindje al goed kan zitten. Bij een combi kinderwagen is er bovendien de mogelijkheid om op het onderstel een autostoeltje te monteren. Door de verschillende combinaties heb je een kinderwagen met 3 in 1 functie. Omdat dit type kinderwagen langer aangehouden kan worden is de aanschaf een stuk aantrekkelijker, dit omdat de aanschafprijs best aan de hoge kant is.

Er zijn vele merken die een combiwagen aanbieden, de keuze is dan ook groot. De eerste maanden kan de wagen als bak/reiswieg ingezet worden en later is deze om te bouwen tot een wandelwagen met zitje. De reiswieg en het zitje zijn aparte onderdelen die later te verwisselen zijn. Soms is het mogelijk om de reiswieg om te bouwen tot zitje. Op de meeste combiwagens past meestal een autostoeltje (categorie 0+). Dat kan erg handig zijn, al is dit wel meer geschikt voor korte ritjes. Wanneer een baby in een autostoeltje geplaatst wordt heeft deze namelijk minder bewegingsvrijheid dan in een wieg. Het wordt dan ook afgeraden een baby in een autostoeltje te laten slapen. Beter kun je in dat geval kiezen voor een reiswieg. Gebruik de kinderwagen wanneer je bijvoorbeeld een wandeling gaat maken.

Op het gebied van combi kinderwagens kan er nogal wat gekozen worden. Er zijn diverse merken, kleuren en designs. Maar wat zijn nu eigenlijk de meest populaire merken?

Baninni
Baninni biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om de combi kinderwagen. Er zijn wagens waarbij een reiswieg, zitje en autostoeltje worden geleverd. Dat is handig, want zo heb je alles in een keer. Er zijn vele keuzes in design, kleur en prijsklasse.

Easywalker
Bij het merk Easywalker kun je kiezen uit een combi kinderwagen met 3 of 4 wielen. Een kinderwagen met 3 wielen (3-wieler) is ideaal voor het bos of op harde ondergronden. Een kinderwagen met 4 wielen (4-wieler) is ideaal voor in de stad. Er zijn veel verschillende kleuren waaruit gekozen worden en er is zelfs een speciale Mini Cooper versie van de combi kinderwagen.

Quinny
Net als bij de Easywalker kan er bij het merk Quinny gekozen worden uit een 3-wieler of 4-wieler. Op het onderstel kan een Maxi-Cosi autostoeltje worden bevestigd. Quinny combi kinderwagens zijn leverbaar in verschillende kleuren en met diverse mogelijkheden en accessoires.

Joolz
De kinderwagens van Joolz worden steeds populairder, vooral onder jonge ouders. Dit komt omdat de combi kinderwagens van Joolz vele mogelijkheden kent. De kinderwagens worden geleverd inclusief een reiswieg en zitje. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse accessoires van Joolz zoals een voetenzak, boodschappentas, parasol en verzorgingstas. De accessoires zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren.