3in1kinderwagen.nl

Kinderwagen accessoiresVoor vrijwel alle 3 in 1 kinderwagens (combi kinderwagens), buggy's en duowagens zijn vele accessoires te vinden. Bijvoorbeeld een warme voetenzak voor koude dagen in de herfst en de winter, een parasol om je kindje te beschermen tegen de felle zon of een boodschappentas waarin je spulletjes veilig kunt opbergen.

Voetenzak
Een voetenzak houdt je kindje lekker warm voor tijdens koude dagen. Vooral voetenzakken met een rits zijn makkelijk, omdat je deze makkelijk om en af kunt doen.

Parasol
Een parasol beschermd je kindje tegen de felle zon en is onmisbaar op dagen dat de zon schijnt. Helemaal onmisbaar wanneer je bijvoorbeeld naar het strand gaat. Bescherming tegen de zon is echt heel belangrijk. Het beste kun je kiezen voor een parasol die makkelijk is te bevestigen aan de kinderwagen en goede bescherming biedt tegen UV-straling, maar ook bescherming geeft bij regen.

Reiswieg
Een reiswieg is ideaal om je kindje in te leggen om te laten rusten en slapen. Je kunt veel beter kiezen voor een reiswieg dan een autostoeltje of babynestje. Je kindje ligt in een reiswieg veel comfortabeler en de ondersteuning is veel beter. Kies voor een reiswieg met bijvoorbeeld een verstelbare zonnekap, wiegschort, handgrepen en montagebeugel voor extra gemak.

Boodschappentas
Bij een boodschappentas heb je de keuze uit een tas die aan de kinderwagen is te hangen of een boodschappenband die op de kinderwagen is te bevestigen. Beiden zijn erg makkelijk om boodschappen en/of andere spulletjes in op te bergen. Wanneer je voor een boodschappentas of boodschappenmand gaat kiezen dien je erop te letten dan deze makkelijk aan de kinderwagen bevestigd kan worden en niet in de weg zit tijdens het lopen.

Kinderwagenonderdelen
Voor sommige merken kinderwagens zijn onderdelen los bij te kopen. Bijvoorbeeld een zitmatrasje, babynest, wielmodule, wagennet, terreinbanden, boodschappenmand of veiligheidsvoorbeugel.

Luiertas
Een luiertas is een slimme tas voor onderweg en erg handig. Zo heb je luiertassen met slimme snufjes zoals een thermovak, verzorgingsmatras en vochtbestendige binnenkant. Er zijn ook luiertassen met een extra modieus design. Let wel op de kwaliteit van de luiertas. Deze moet stevig zijn en eventueel makkelijk zijn te bevestigen aan een kinderwagen.

Regenhoes
Mocht je een parasol niet voldoende vinden om je kindje en/of kinderwagen te beschermen tegen de regen, kies dan voor een regenhoes. Je hebt regenhoezen die de hele kinderwagen en je kindje beschermen tegen de regen, maar ook regenschermen die alleen de voorzijde beschermen. Het kan echter wel zo zijn dat een regenhoes wat zorgt voor benauwdheid wanneer er een hoge luchtvochtigheid is. In dat geval is het raadzaam de regenhoes niet al te lang te gebruiken.

Boodschappenhaak
Een boodschappenhaak is makkelijk voor wanneer je tassen aan je kinderwagen wilt hangen. Een kinderwagenhaak kun je eenvoudig aan de stang van je kinderwagen bevestigen waarna je aan de haak je tassen kunt hangen. Vooral boodschappenhaken met een rubberschuim antislip laag zijn makkelijk, deze zorgt ervoor dat de haak niet kan wegglijden en mooi op zijn plek blijft zitten.

Meerijdplankje
Een meerijdplankje is makkelijk voor iedereen die 2 kinderen wil vervoeren en waarbij er een klein leeftijdverschil is tussen de kinderen. Het ene kind kan in de kinderwagen zitten en de andere op het plankje staan of zitten. Wanneer je een meerijdplankje koopt dien je goed te letten op de stevigheid, stabiliteit en comfort.

Reis/Transporttas
In een reis/transporttas (ook wel travelbag genoemd) kun je je spullen veilig vervoeren wanneer je op reis gaat of een uitstapje gaat maken. Dit type tas kan meestal gedragen worden als rugzak en gewone draagtas. Er zijn ook tassen die een trolley functie hebben, dat is vooral ideaal wanneer je de tas wilt kunnen rijden, bijvoorbeeld wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat en stukken moet lopen op het vliegveld.

Slaapzak
Een slaapzak kan gebruikt worden als comfortbag en vaak meteen ook dienen als alternatief voor een voetenzak. Deze is te gebruiken met elk type wandelwagen. Het is vooral handig te kiezen voor een slaapzak met een rits.